Totalteknisk enterprise

Sammen med faste samarbeidspartnere tar vi ansvar og utfører komplette tekniske anlegg i alle typer bygg.  Såkalt totaltekniske entrepriser (TTE).

Vårt mål er overlevering uten mangler  

For oss betyr total teknisk entreprise tverrfaglig koordinering og samhandling fra idéfase til endelig overlevering. Sammen med våre partnere, prosjekter vi de fleste prosjekter.   

Vi bruker Revit og DDS-CAD til prosjektering av elektrotegninger.  Dette sikrer våre kunder optimale funksjoner i bygget. Vi er alltid oppdatert på reviderte lover og forskrifter og har alltid fokus på å tilby energieffektive løsninger. Vi har kunnskap om de skjerpede kravene til effektivisering av ulike typer bygg. 

Hos oss i Kreatel har vi bred kompetanse innen ulike relevante fag slik som elektro og energiteknikk/energiledelse og byggautomasjon.   

Elektrikere i Kreatel AS diskuterer prosjekt

Forutsigbarhet med jevn bemanning

Vi har teknisk byggeledelse sikrer både planarbeidet og selve gjennomføringen. Vi planlegger alltid for jevn bemanning, slik at vi unngår «oppgave-topper» mot ferdigstilling. Vi bruker kun erfarende «baser» Det gjør at vi har optimat kontroll både på framdriften og kvaliteten på byggeplassen. 

Vi jobber Lean i praksis og dette gir en mengde fordeler: 

  • Helhetstenkingen gir lavere risiko
  • Bedre kostnadskontroll
  • Færre grensesnitt
  • Bedre oversikt over alle fasene i prosjektet

Alle fordeler som er vesentlig for suksess og et velfungerende bygg. For kunden oppleves det som en smidig og rask måte å finne frem til gode total tekniske løsninger uten for mye fordyrende byråkrati.

Send oss en henvendelse

Hvordan ønsker du å få svar på din henvendelse? *Du må velge minst ett alternativ.