Om oss

Vi i Kreatel ønsker å være fremtidens førstevalg – for et mer bærekraftig miljø, våre ansatte og kundene våre!  

Verden har alltid vært i endring, men det som er spesielt nå er at den globale drivhuseffekten gjør at vi har skikkelig dårlig tid. Det er opp til oss selv å skape endringene vi trenger for å få til det grønne skiftet.
 
Forandringene som må til er mange, men viktigere enn noe annet, er å få ned forbruket av fossil energi. Vi må også bruke fornybar energi smartere, fordi vi ikke har uendelig av den.   

Grønne løsninger

Her kommer vi inn. Det er vi som gjør mange av de grønne løsningene tilgjengelig for folk og bedrifter. Derfor er det viktig for oss at vi ligger i front av denne utviklingen, og blir et førstevalg for folk og bedrifter som skal ta de nye, grønne løsningene i bruk.   

Ikke rart vi ser lyst på fremtiden! 

Vi vil være med på å gjøre energieffektive og bærekraftige løsninger til et klart førstevalg for fremtiden. 

Vi skal skille oss ut

Vi skal skille oss ut og skape en arbeidsplass der folk blir værende og vokser med oppgavene. 
 
Vi ville se at lærlingen blir montør, for så å bli en trygg og inspirerende prosjektleder. I dag er Kreatel full av lyse hoder som kan ta avanserte utfordringer, og får de mest kompliserte installasjoner til å virke. Hos oss vil du kunne møte en prosjektleder med lang erfaring på tvers av bransjer, både innenfor privat- og bedriftssegmentet – alle med bunnsolid kompetanse innen elektroinstallasjoner. 

Fremtidens førstevalg

Vårt slagord gjennom mange år har vært: Flinke – kjappe – kjekke. Vi har de siste årene utviklet oss, og antall ansatte har økt betraktelig. Gjennom denne veksten har vi hatt behov for å sette oss enda større mål. 
 
Et uttalt mål for oss er å være en kompetansebedrift som kontinuerlig er i utvikling og oppdatert på ny teknologi. Våre ansatte er en lærevillig gjeng med forventning om nye utfordringer. Det var en vesentlig grunn til at vi i Kreatel ønsket å bli en del av et større fagmiljø og valgte å gå inn i inn i ElteraGruppen våren 2022. 
 
Slagordet til ElteraGruppen er «Fremtidens førstevalg» som er identisk med vårt mål.   

Send oss en henvendelse

Hvordan ønsker du å få svar på din henvendelse? *Du må velge minst ett alternativ.