Norengros Kjosavik på vei mot klimanøytralitet

Norengros Kjosavik har investert rundt 120 millioner i et nytt bygg. Med områdets største solcelleanlegg er Norengros Kjosavik på vei mot klimanøytralitet.

Kjosavik AS ble en del av Norengros-kjeden i 1994 og har gått fra å være den minste til å bli den største av de 13 grossistene som finnes over hele landet. Det nye anlegget er på nesten 30 000 kvadratmeter og er et av det største i regionen. Norengros Kjosavik har hele Rogaland som sitt marked og de selger og distribuerer forbruksvarer, møbler og interiør, medisinske forbruksvarer og utstyr, spesialemballasje, samt arbeidsklær og verneutstyr.

Klimanøytrale

Med områdets største solcelleanlegg er Norengros Kjosavik på vei mot klimanøytralitet.
 
Dette anlegget skal bidra til å gjøre bedriften klimanøytral. Med hele 936 solcellepaneler á 285Wp vil det produseres ren energi til lageret. Installert effekt er 267kWp (kilo watt peak) og den beregnede årlige produksjonen er 181.363 kWh.
 

Satser helelektrisk

Norengros satser på elektriske kjøretøy også for de lengste kjøreturene. I tillegg til elektriske kjøretøy har vi også investert i solcelleanlegg på taket av vårt lagerbygg så bilene vil i stor grad gå på egenprodusert strøm, sier medeier og daglig leder i selskapet, Gunnstein Kjosavik (kilde TV2).
 

Send oss en henvendelse

Hvordan ønsker du å få svar på din henvendelse? *Du må velge minst ett alternativ.