Solastranden Gård

Solastranden Gård tilbyr velfungerende kurs, konferanse- og selskapslokale. En møteplass i frisk sjøluft i landlige omgivelser, som serverer lokale rådvarer til nærmerer 1000 gjester. 

Kurs, konferanse- og selskapslokale

I 2010 sto Solastranden Gård klar til å ta imot gjester. I alt er det tre av gårdens bygninger som blir benyttet til kurs, konferanse- og selskapslokale. Solastranden Gård kan ta imot nærmere 1000 gjester fordelt på de tre bygningene.
I tradisjon tro er hele familien involvert i dagens drift og de er alle stolte av å kunne videreføre familiens kjærlighet for matglede, gjestfrihet og kvalitet. 

Vår rolle som rådgivere

Bygg som endrer bruksområder slik som det er tilfelle på Solastranden Gård, vil ha behov for detaljert planlegging av hele el-anlegget. Dette gjelder også spesifikt for belysningen. Solastranden Gård huser kurs, konferanse- og selskapslokale. Krav til lys varierer stort ut i fra de ulike behovene som skal dekkes. Ved kurs- og konferanse er det behov for mye lys som skal bidra til at alle i salen ser godt og kan følge med på det som foregår. Ved gjennomføring av ulike selskaper, er det behov for mindre lys og ofte varmere lys. Kreatel har kunnskap om hvordan bygg som skal dekke ulike lysbehov, bør prosjekteres. 

I dag finnes det LED-armaturer som ikke bare gjør det enkelt å styre lysmengden, men hvor det også er mulig å styre fargen på lyset. Når vi skal lese er det behov for mye lys og aller best er det med lys som ligger i den blå enden av fargeskalaen. Ved selskapeligheter ønsker vi ikke bare mindre lys, men også lys som ligger mot den røde delen av fargeskalaen. Alt dette kan en og samme armatur i dag dekke opp.
Vi har kunnskap om moderne lysanlegg, og gir deg gjerne råd. 

Belysning, en del av helheten

For Solastranden Gård er interiøret viktig, og det er lagt ned mye jobb i utformingen av interiøret. Belysning er en viktig del av helheten. Belysning kan bidra både til å dempe og å fremheve. Det krever kunnskap for å se dette og for å gi rådgivning som faktisk bidrar til at kunden får det resultatet de drømmer om. På Solastranden Gård har vi brukt mye tid sammen med eierne for å lytte til deres ønsker og drømmer. Vi er stolte over at vi kan bidra med et el-anlegg som er med på å oppfylle deres drømmer.

Produksjon av strøm

På Solastranden Gård produseres det strøm via solceller. De benytter en inverter som er spesiallaget for det norske markedet. Dette er en inverter av meget høy kvalitet som enkelt kan integreres i strømselskapets apper for full oversikt over salg og produksjon av strøm. 

Send oss en henvendelse

Hvordan ønsker du å få svar på din henvendelse? *Du må velge minst ett alternativ.