Eplestien

Fellesskap og opplevelser på Tasta i Stavanger.

Eplestien er tegnet av det prisvinnende arkitektkontoret Helen&Hard. Det betyr god tenking og fine boliger. Prosjektet består av 26 rekkehus fordelt på tomannsboliger og en rekke med tre boliger. Husene strekker seg over to og tre etasjer, med balkonger eller takterrasser.

Epletrær, grønne lunger og bilfrie omgivelser

Det er lagt stor vekt på å lage et trivelig og trygt boligmiljø. Livet mellom husene betyr utrolig mye for at beboerne skal ha det bra. Det er epletrær, grønne lunger og bilfrie omgivelser. Bilene parkeres i felleskjeller under feltet. 

Fellesarealer og fellesløsninger er en kvalitet ved Eplestien, samtidig som beboerne kan trekke seg tilbake og kose seg alene i en stilfull og praktisk bolig.

Kreatel har montert lave utestolper i fellesarealene. Stolpene gir godt lys i gangstiene, uten at selve designet på utestolpen er prangende, men en naturlig del av helheten.

Tilbakemedling fra Sola Bygg

Kreatel har for Sola Bygg vært den UE (under entreprenør) som har levert best på alle nivåer. Arbeidet er levert til avtalt tid, og god kvalitet og ikke minst har de vært en god lagspiller.

Spesielt så vil vi trekke frem BAS som har levert uten sidestykke med hjelp av flere gode kollegaer. Smilet er alltid på plass, roen og dyktigheten som leverer gang på gang. Ingen utfordring er for stor. Tusen takk for et fantastisk prosjekt. 

Sola Bygg, Totalentreprenør

To kollegaer ser over prosjekttegninger

Totalteknisk entreprise

For oss betyr total teknisk entreprise tverrfaglig koordinering og samhandling fra idéfase til endelig overlevering. Sammen med våre partnere, har vi prosjektert Eplestien. 

Vår teknisk byggeledelse har sikret både planarbeidet og selve gjennomføringen av Eplestien. Vi har planlagt for jevn bemanning, slik at vi har unngått «oppgave-topper» mot ferdigstilling. 

Vi har kun brukt erfarende «baser». Det har gjort at vi har hatt optimat kontroll både på framdriften og kvaliteten på byggeplassen. 

Testing av el-anlegget inngår alltid i vår sluttkontroll
Led-armaturer i trappeoppganger tennes automatisk

Send oss en henvendelse

Hvordan ønsker du å få svar på din henvendelse? *Du må velge minst ett alternativ.